lördag, oktober 05, 2013

Min lilla vavva!


För er som inte visste, så har jag en liten Chihuahua (renrasig) vid namn Rex-Marley, han kallas bara Rex.
Han föddes i mitten på maj -11, så han är nu 2,5 år. Oj vad tiden går!
Han kan vara rätt söt och dum ibland... Han kan t.ex inte skilja på sitt och ligg, utan kör i princip tvärtom, eller ligger för det mesta iaf, när man säger "sitt". Han älskar allt som låter och rör på sig, och skäller på typ allt. Drar i kopplet gör han också, nästan så att han stryper sig själv. (men det är på väg att bli något bättre nu) Riktigt bortskämd är han, och sover för det mesta i vår säng, alltid så nära som det går, och framförallt UNDER täcket. Får han inte ligga under täcket så går han, efter att ha lagt av en megasuck!
Han får alltid smaka mat när vi äter, och han lyckas alltid charma till sig en köttbit även om han egentligen inte skulle fått. Han "dansar" sig till allt han vill ha här i livet ;) Det går verkligen inte att säga nej till denna lilla söta sork när han slår på charmen och blinkar med sina ögon samtidigt som han dansar runt på sina små bakben!

Om han befinner sig i ett annat rum och man säger orden "du smaka?" så kommer han som ett skott och börjar dansa direkt :)

Mammas lilla charmprins! som sagt, orehört bortskämd, men jag gillar honom ändå, det är ju ändå mitt eget fel typ, att han är som han är :D Sådan matte- sådan hund!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar